12 avqust 2020

Hilton Baku Hotelində ilk sınaq monitorinqlər həyata keçirildi

Sınaq monitorinq Nazirlər Kabinetinin pandemiya zamanı və sonrasında fəaliyyətinə həsr olunmuş yeni qəbul edilmiş 287 qərarının icrası ilə əlaqədar keçirilmişdir

Avqustun 8-də Azərbaycan Nazirlər Kabineti koronavirus pandemiyası zamanı hotellərin fəaliyyəti ilə bağlı yeni qərar qəbul etdi. Qərarda monitorinqlərin DTA rəsmiləri tərəfindən keçiriləcəyi  xüsusilə vurğulanır.

Avqustun 12-də Hilton Baku-da ilk sınaq monitorinqi həyata keçirildi. Dövlət Turizm Agentliyinin nümayəndələri qərar və onun icrası ilə bağlı çətinlik və imkanları müəyyənləşdirmək üçün hotel rəhbərliyi ilə müzakirə keçirdilər. Əsas aspektlər hər iki tərəf tərəfdən müəyyən edilmiş və müvafiq addımlar atılacaqdır.

Dövlət Turizm Agentliyinin monitorinqi avqustun sonunda Bakıda və bölgələrdə başlayacaq

Nazirlər Kabinetinin pandemiya zamanı və sonrasında fəaliyyətinə həsr olunmuş yeni qəbul edilmiş 287 qərarının icrası ilə əlaqədar Test Monitorinqi keçirilmişdir