7 sentyabr 2020

Sərhədlər bağlı olsa belə, "Macəra Yaxındadır" ilə Ölkədaxili Turizmi İnkişaf Etdirə Bilərik

Azərbaycan Turizm Bürosu "Macəra Yaxındadır" Ölkədaxili Turizm Layihəsinə yenidən start vermişdir və artıq 50-dən çox yerləşmə müəssisəsi öz təklifini vebsayta yükləmişdir.

Azərbaycan Turizm Bürosu "Macəra Yaxındadır" Ölkədaxili Turizm Layihəsinə yenidən start vermişdir. Layihənin əsas məqsədi Azərbaycan vətəndaşıarına və ölkəmizdə yaşama icazəsi olan xaricilərə gözəl ölkəmizə yenidən səfər etmək və yeni təcrübələri almaq imkanı verməkdir. Bütün bu müddət ərzində “Macəra Yaxındadır” kampaniyası daha da inkişaf etdirilmiş və təkminləşdirilmişdir. Kampaniyanın əsas məqsədi Azərbaycan vətəndaşlarına və ölkəmizdə yaşama icazəsi olan xaricilərə gözəl ölkəmizə yenidən səfər etmək və yeni təcrübələri almaq imkanı verməkdir. ATB kampaniyanı daha da uğurlu və məhsuldar etmək üçün yüksək büdcə ayırmış və ciddi səylər göstərmişdir. Artıq 50-dən çox yerləşmə müəssisəsi vebsayta öz təkliflərini əlavə edərək layihədən yararlanmışdır Bütün hotelləri rəsmi vebsayta daxil olaraq təlimata əsasən təkliflərini yükləməyə və daxili turizmin inkişafına dəstək verməyə çağırırıq.